گلاب ۱/۳ پیمانه
آب پیازبه مقدار لازم
آب 2 پیمانه
خلال پسته۱ پیمانه
پیاز داغ۱ پیمانه
فیله مرغ 500 گرم
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
کشمش پلویی ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
زعفران ۱ قاشق چای خوری
شیر ۴ پیمانه
کره ۲۰۰ گرم
برنج ۳.۵ پیمانه
فیلههای مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزهدار میکنیم.
برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس میکنیم.
نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.
آب برنج را خالی میکنیم و آن را داخل شیر میریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه میکنیم.
نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را میریزیم و میگذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دمکنی میگذاریم
تا بپزد.
کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ میکنیم.
فیلههای مرغ مزهدار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت میدهیم.
برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج میریزیم و تزیین میکنیم،
فیلههای مرغ را هم روی برنج قرار میدهیم.