طرز تهیه نان سیر
آموزش آشپزی

طرز تهیه نان سیر

1.95Kبازدید

طرز تهیه نان سیر امروز براتون درج کردیم که خیلی ساده اماده میشه و همین طور در کنار غذا خوشمزه است.

طرز تهیه نان سیر

مواد لازم برای خمیر :

110 میلی لیتر شیر ولرم
1 قاشق مرباخوری شکر
2 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری(یا 40 گرم خمیر مایه خیس)
500 گرم آرد
1ونیم قاشق مرباخوری نمک
1ونیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر
180 گرم ماست
1 تخم مرغ
چند قاشق غذاخوری روغن مایع(اختیاری)

مواد مخلوط برای روی نان ها :

1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون(یا مایع)
2 قاشق سوپ خوری کره آب شده
1-2 قاشق مرباخوری جعفری خشک شده یا جعفری تازه خیلی ریز خورد شده
1 قاشق چایخوری پودر سیر یا 1-2 حبه سیر خیلی ریز خرد شده
1-2 قاشق مرباخوری پنیر پارمسان یا پنیر پیتزا
1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز(اختیاری)
فلفل سیاه
نمک دریا(گرانول) یا نمک معمولی
1 قاشق چایخوری آویشن(اختیاری)

طرز تهیه :

در کاسه کوچکی شیر ولرم ، شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنین و 4-5 دقیقه بزارین تا فعال شه و پف کنه.

بعد ماست، تخم مرغ، بکینگ پودر، نمک و آرد رو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی شه.

اگه خمیرتون سفت بود، چند قاشق شیر یا آب میتونین اضافه کنین و همچنین اگه لازم بود 1-2 قاشق غذاخوری میتونین آرد بزنین.

کره و روغن زیتون رو مخلوط کنین، بقیه موادم اضافه کنین و مخلوط کنین.

خمیر رو به توپ های 50 گرمی تقسیم کنین و هرکدومو دراز کنین و مثل شکل کنین و روی کاغذ روغنی بچینین با فاصله

و روی آن مخلوطی که درست کردین رو بمالین حسابی و در فر گرم شده 200 درجه، حدود 15-20 دقیقه بپزین.

 

 

نظر بدهید