کرپ ژامبون یک نوع فینگرفود مناسب براى پذیرایى و جشن ها است که به صورت سرد سرو میشه
مواد لازم نان کرپ :
تخم مرغ ٣عدد
آرد٢/٣لیوان
شیر و روغن١/۴لیوان
نمک وفلفل مقدارى
چجورنان کرپ رو آماده کنیم :
همه ى مواد رو باهم مخلوط کرده (کمى با همزن زدم) و داخل تابه مستطیلى شکل با ابعاد٢٠*٣٠ریختم(داخل تابه رو با کمى روغن چرب کنید) و روى حرارت ملایم قراردادم تا کامل بپزه و خودشو بگیره ، بعد لاى دستمال رولش کردم تا حالتشو حفظ کنه وخشک نشه.
مواد میانى کرپ :
سیب زمینى آبپز دوعدد
خیارشور ، جعفرى و پیازچه ریز خرد شده ٣ق غ
کالباس ورقه اى
سس مایونز مقدارى
سیب زمینى هارو پوست کنده و با گوشتکوب میکوبیم و خیارشور و جعفرى و پیازچه رو اضافه کرده با کمى فلفل مخلوط میکنیم ، کرپ رو باز کرده سطحشو با سس مایونز پر کرده و صاف میکنیم ورقه هاى ژامبون رو روش قرارداده از مایه سیب زمینى روى کالباسها میمالیم و داخل فویل آلومینیومى رولش میکنیم ، دوتا سه ساعت داخل یخچال قرارداده تا کاملا خودشو بگیره و برشهاى تمیز وم رتبى داشته باشیم .
منبع : insta:@fatima_moeni