طرز تهیه شیرینی نان چرخی
آموزش آشپزی

طرز تهیه شیرینی نان چرخی

1.91Kبازدید

طرز تهیه شیرینی نان چرخی، شیرینی نان چرخی از شیرینی های سنتی قزوینه که هم برای عصرونه مناسبه و هم برای شیرینی عید.

طرز تهیه شیرینی نان چرخی

مواد لازم :

آرد شیرینی :٣٧۵ گرم
آردبرنج ٣٧۵ گرم
پودرقند : ٢۵٠ گرم
روغن صاف: ٢۵٠ گرم
تخم مرع : ۴ عدد( ۴ تا زرده و یک سفیده )
هل : نصف قاشق مرباخوری
پکینگ پودر : نصف قاشق مرباخوری
ماست : نصف لیوان

روش تهیه :

ابتدا پکینگ پودر و ماست رو با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم
روغن صاف رو کمی با همزن برقی می زنیم و سپس پودر شکر و هل رو اضافه می کنیم و خوب با همزن برقی می زنیم تا رنگش روشن شود و بعد تخم مرغها رو کمی با چنگال زده تا از حالت لختگی خارج شود و به مایه اضافه می کنیم و با همزن می زنیم و بعد مخلوط ماست و پکینگ پودر رو می ریزیم و به هم زدن ادامه میدیم
ارد برنج و ارد گندم رو با هم مخلوط کرده و به مایه اضافه می کنیم در این مرحله همزن رو کنار گذاشته و فقط با نوک انگشتان ارام ارام شروع به مخلوط کردن مواد و ورز دادن میکنیم
اصلا نباید زیاد ورز دهیم همینکه خمیر یک دست شد کافیست حالا خمیر رو گلوله کرده و روی ان نایلون می اندازیم و حداقل ۴ ساعت استراحت میدهیم .
خمیر را در چرخ گوشت ریخته و خمیر که از قالب خارج شد به اندازه های یکسان با قیچی برس می زنیم و در سینی می چینیم ( سینی نیاز به چرب کردن ندارد )
روی شیرینی ها میتوان پودرپسته یا تخم خرفه یا خرده پسته یا نارگیل رنگی و …. پاشید
فر رو از قبل گرم می کنیم رو حرارت ١٧٠ درجه و به مدت تقریبا ١٠ تا ١٢ دقیقه می پزیم البته زمان بسته به حرارت فر تقریبی است .

رسپی : مژگان جاودانی

نظر بدهید