طرز تهیه تست تخم مرغ و پنیر
آموزش آشپزی

طرز تهیه تست تخم مرغ و پنیر

823بازدید

تست تخم مرغ و پنیر یک صبحانه عالی، پر طرفدار و خوشمزه است که می‌توانید آن را تهیه کنید و در کنار خانواده خود از آن لذت ببرید. این تست را برای عصرانه هم می‌توانید در نظر بگیرید. در این مقاله طرز تهیه تست تخم مرغ و پنیر را به شما عزیزان آموزش میدهیم. امیدواریم از این صبحانه خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه تست تخم مرغ و پنیر

مواد لازم برای تهیه تست تخم مرغ و پنیر:

تخم مرغ ۶ عدد
پنیر پیتزای رنده شده ۳۰۰ گرم
پودر آویشن یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک سوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک سوم قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
نان تست یک بسته
روغن کانولا ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه تست تخم مرغ و پنیر:

پودر آویشن، فلفل قرمز و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید و آن‌ها را به پنیر پیتزا اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و ادویه به خورد پنیر برود.

پنیر را روی نان‌های تست بریزید. سینی فر را به آرد سفید آغشته کنید سپس نان‌های تستی که روی آن‌ها پنیر ریخته اید را روی آن قرار دهید.

سینی فر را در فری که از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید تا پنیر‌ها کاملا آب شوند.

حدود ۱۰ دقیقه اجازه دهید که نان‌ها در فر باقی بمانند.

تابه‌ای را روی حرارت گاز قرار دهید و کمی روغن درون آن بریزید. تخم مرغ‌ها را داخل آن بیندازید و روی آن‌ها کمی نمک بپاشید و اجازه دهید تخم مرغ‌ها عسلی و کمی پخته شوند.

سینی را از فر در آورید و هر تخم مرغ را روی یک نان قرار دهید. سپس دوباره سینی را به فر منتقل کنید و فقط شعله بالا را روشن کنید و ۳ دقیقه به آن‌ها اجازه دهید تا بپزند.

منبع : آکا ایران

نظر بدهید