طرز تهیه بیفتک روسی
آموزش آشپزی

طرز تهیه بیفتک روسی

1.81Kبازدید

طرز تهیه بیفتک خوشمزه و لذیذ در منزل با بهترین روش و به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه بیفتک روسی

مواد لازم برای تهیه بیفتک روسی :

گوشت 0/5 کیلو

نان کوبیده سوخاری 6 قاشق غذاخوری

شیر 1/2 استکان

پیاز 2 عدد

روغن مایع (زیتون) 1 قاشق سوپخوری

خامه ترش 3 قاشق سوپخوری

آب گوشت 3 قاشق سوپخوری

فلفل به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه بیفتک روسی :

گوشت را به اندازه کف دست و به قطر 2 سانت ببرید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. آب پیاز، نان کوبیده (قبلا در شیر خیس خورده باشد)، نمک، فلفل و روغن را مخلوط کنید. گوشت را خوب بکوبید تا نرم شود و در این مایه یکی دو ساعت قرار دهید تا کاملا به خوردش رود. سپس گوشت ها را در آرد سوخاری بغلتانید و با حرارت بسیار ملایم سرخ کنید. خامه ترش و آب گوشت را بگذارید غلیظ شود و روی گوشت ها بریزید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

نظر بدهید