شیرینی رزت سیب
آموزش آشپزی

شیرینی رزت سیب؛ دسر زمستانی ایده آل!

1.39Kبازدید

در این مطلب طرز تهیه شیرینی های سبکی به شکل گل رز را به شما آموزش داده ایم. درست کردن این شیرینی ها راحت است. به شما پیشنهاد می دهیم آن را درست کنید.

مواد لازم:

تخم مرغ یک عدد
کره یا مارگارین هم دمای محیط 100 گرم
پودر شکر یک دوم پیمانه
آرد 2 پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
شکلات چیپسی نسوز یک دوم پیمانه
سیب قرمز 2 عدد

شیرینی رزت سیب

طرز تهیه:

1. ابتدا خمیر این شیرینی را آماده می‌کنیم. کره هم دمای محیط و پودر شکر را کمی با همزن می‌زنیم تا سبک شوند سپس یک عدد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده کمی مخلوط می‌کنیم، دو پیمانه آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم‌کم به مواد اضافه می‌کنیم و با دست کمی ورز می‌دهیم تا خمیر جمع شود. در آخر شکلات چیپسی را اضافه می‌کنیم.

2. سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی گذاشته با کاتر گل قالب شکل گل قالب می‌زنیم و در قالب‌های مافین چرب شده قرار می‌دهیم.

3. دو تا سیب قرمز را برش‌های نواری داده و آنها را در یک ظرف فلزی ریخته سپس دو قاشق شکر و یک فنجان آب رویشان می‌ریزیم و به‌مدت 5 الی 6 دقیقه حرارت می‌دهیم تا کمی سیب‌ها نرم شوند و آماده شکل دادن شوند بعد شش تا شش تا از برش‌های سیب را کنار هم گذاشته رول می‌کنیم تا شکل گل رز شوند.

4. حالا رزت‌های سیب را داخل خمیرهای شیرینی قرار می‌دهیم وکمی با کره آب شده رومال می‌کنیم و در فر 175 درجه به‌مدت 25 دقیقه می‌گذاریم تا آماده شوند.

5. پس از سرد شدن می‌توان روی رزت‌ها را کمی پودر قند الک کرد.

منبع: روزنامه ایران

نظر بدهید