طرز تهیه سالاد تن ماهی
آموزش آشپزی

سالاد تن ماهی به همراه مارچوبه

1.27Kبازدید

در این مقاله قصد داریم طرز تهیه یک سالاد خوشمزه را با هم مرور کنیم. سالاد تن ماهی به همراه مارچوبه طعم بسیار خوبی دارد و غذای سالم و بدون گلوتنی است. پس با ما همراه باشید.

زمان آماده سازی: 5 الی 8 دقیقه پخت

برای 2 نفر

طرز تهیه سالاد تن ماهی

موارد مورد نیاز برای تهیه سالاد تن ماهی و مارچوبه:

2 عدد تخم مرغ بزرگ آبپز
200 گرم مارچوبه بخار پز شده
تن ماهی 160 گرم
یک عدد پیاز قرمز کوچک خرد شده
125 گرم لوبیای سفید پخته شده
پوست و آب یک دوم لیمو ترش
یک قاشق چایخوری روغن زیتون فوق بکر
یک قاشق غذاخوری شوید خرد شده

طرز تهیه سالاد:

برای تهیه این سالاد خوشمزه و مقوی ، یک ماهیتابه را با آب پر کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد تخم مرغ را در آن بگذارید .

مارچوبه را با هم برای 8 دقیقه بخارپز کنید.

در این میان سایر مواد تشکیل دهنده را با هم کمی تفت دهید و آن ها را در ظرفی که دوست دارید بریزید. تخم مرغ را در آب سرد بگذارید تا راحت تر پوستش کنده شود. پوست آن را بکنید و روی سالاد بریزید. حالا مارچوبه پخته شده را خرد کنید و به سالاد تن ماهی تان اضافه کنید. سالاد شما آماده است. نوش جان. حالا می توانید کنار خانواده تان بنشینید و این سالاد را به همراه عزیزانتان میل کنید. سالاد تن ماهی و مارچوبه سرشار از مواد مغذی فراوانی است که به شما کمک می کند بدن سالم و شادابی داشته باشید.

منبع : گیاه سلامتی

نظر بدهید