کافه رسانه

آموزش درست کردن پای شاتوت

659بازدید

در این ویدیو طرز تهیه پای شاتوت رو خواهید دید این رسپی سوئدی هستش و بسیار راحته و سریع آماده میشه و طعم بسیار خوشمزه ای دار بجای شاتوت می تونید از توت فرنگی بلوبری ویا آناناس هم استفاده کنید.

مواد لازم :

جوپرک ۲۷۰ گرم

آرد ۱۵۰ گرم

شکر ۱۰۰ گرم

کره ۱۷۰ گرم

عسل یا سیراپ ۲ ق غ

وانیل ۱ ق چ

بکینگ پودر ۱ ق چ

شاتوت ۵۰۰ گرم

شکر ۱۰۰ گرم

آرد ذرت ۲ ق غ یا ۴۰ گرم

دمای فر رو روی ۱۷۰ درجه تنظیم کنید و قالب رو برای مدت ۳۰ دقیقه روی طبقه وسط فر قرار دهید .
روش که طلایی شد قالب را از فر خارج کنید.

دانلود فیلم

نظر بدهید