کوفته ترکی ایزگارا
آموزش آشپزی

کوفته ترکی ایزگارا

47بازدید

کوفته ایزگارا یکی از غذاهایی است که در شهر استانبول به وفور یافت می‌شود و غذای محبوبی در ترکیه به شمار می‌رود. کوفته ایزگارا تاریخ طولانی دارد و با ترکیب اصلی گوشت چرخ‌کرده، پیاز و ادویه تهیه می‌شود و آن را گریل یا سرخ می‌کنند. طبیعت این غذا کاملاً ترکی است.

کوفته ترکی ایزگارا

مواد لازم برای۱۰ نفر

گوشت چرخ کرده یک کیلو گرم
سیر رنده شده ۳ حبه
پیاز رنده شده ۲ عدد
فلفل دلمه ای رنده شده ۱ عدد
فلفل سبز خرد شده ۲ عدد
گشنیز خرد شده یک پیمانه
پودر فلفل یک قاشق چای‌خوری
زیره یک قاشق چای‌خوری
سماق یک قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل یک قاشق چای خوری
نمک یک قاشق چای‌خوری

کوفته ترکی ایزگارا

طرز تهیه:

۱- آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، فلفل سبز و ادویه‌ها مخلوط کرده به خوبی ورز می‌دهیم.

۲- از موا به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی شکل می‌دهیم.

۳- سپس در ماهیتابه روغن ریخته روی حرارت ملایم آن هارا سرخ میکنیم.

کوفته ترکی ایزگارا

وب گردی

نظر بدهید